Hvorfor velge Interfil?

Topp kvalitet og suveren service fra en kvalitet- og miljøsertifisert filterprodusent. Det er noe av det du får når du velger Interfil som leverandør av ventilasjonsfilter.

Du skal være trygg på at du får ventilasjonsfilter som gir best mulig inneklima når du har valgt et filter fra Interfil.

Ved å velge norskproduserte filter fra Skjåk får du blant annet:

  • Dokumentert, topp produktkvalitet
  • Energieffektive filter med lavt trykkfall
  • Rask levering
  • Kortreiste filter laget i Norge
  • Miljøvennlige produkter
  • God service og oppfølging

Dokumentert, topp produktkvalitet

Interfil sine ventilasjonsfilter er sertifisert i henhold til bransjens strengeste produktsertifisering, P-merket. Interfil er også Eurovent- og ISO-sertifisert.

Energieffektive filter med lavt trykkfall

Et godt ventilasjonsfilter skal ha best mulig partikkelutskilling kombinert med lavest mulig trykkfall. Jo lavere trykkfall, jo mindre strøm går det med for å få lufta som skal renses gjennom filteret.

Interfil har egen FOU-avdeling som kontinuerlig jobber med å få ned energiforbruket, slik at du er sikret energieffektive filter når du velger filter laget i Skjåk.

For å dokumentere energiforbruket, har vi valgt å energimerke filtrene i henhold til Eurovent 4/21.

Rask levering

Kortreiste filter gir raskere levering. Interfil sine ventilasjonsfilter blir produsert i rein fjelluft i Skjåk.

De aller fleste ventilasjonsfilter til vanlig ventilasjon blir produsert innen tre dager etter at du har sendt bestillingen. Lagerførte filter blir normalt sendt samme dag som du bestiller.

Kortreiste filter laget i Norge

Det er mange fordeler ved å velge kortreiste ventilasjonsfilter som er produsert i Norge, i stedet for å kjøpe filter fra andre deler av verden.

For det første er det miljøvennlig å velge produkter som er fraktet over så korte avstander som mulig. For det andre bidrar du til lokal verdiskaping i Norge, noe som igjen har betydning for tjenestetilbudet der du bor.

Miljøvennlige produkter

Interfil er den eneste filterprodusenten i Norge som er sertifisert Miljøfyrtårn.

Råvarene som er brukt i produksjonen er så miljøvennlige som det går an å få de, i tillegg til at de er fraktet over så korte avstander som mulig. Hovedproduktet vårt, SuperFlow Eco, har CO2-nøytral ramme i furu. Filtereret er 100 % forbrennbart, og kan derfor brukes som energikilde.

All energi som blir brukt under produksjonen, kommer fra lokalprodusert, norsk og fornybar vannkraft.

Ved å kjøpe kortreiste, norskproduserte ventilasjonsfilter, bidrar du positivt til miljøet.

God service og oppfølging

Alle Interfil-forhandlere får topp service akkurat på den måten de selv ønsker det, enten det er på Facebook, e-post, telefon, eller ansikt til ansikt i møte med en av selgerne.

Responstid og generell kundetilfredshet blir jevnlig målt for å sikre best mulig service. Undersøkelser utført av det ledende salgsutviklingsfirmaet Mercuri International, har også dokumentert at Interfil er i verdensklasse når det gjelder kundetilfredshet.

Er du ventilasjonsentreprenør og har lyst til å bli kunder av Interfil?

Ta kontakt for å bli kunde